NANO A SPORT

NANO a sport

Sport

Zlepšete svůj výkon

Ať už sportujete jako jednotlivci či jste součástí sportovního klubu, jistě víte, že vaše výkonnost je přímo závislá na zdravotním stavu vašeho těla. Jakékoliv zranění či zdravotní indispozice tak snižuje šanci na kvalitní výkon a případné vítězství.

Díky unikátnímu patentovanému systému NANO CellCare dostane vaše tělo pohodlně a bezpečně látky tělu vlastní, tj. kyselinu hyaluronovou, minerály ze soli z Mrtvého moře a vitamín C. To vše dopřeje vašemu tělu luxus v podobě unikátní podpory léčebného a regeneračního procesu. NANO CellCare poskytuje nezbytné posílení celého těla v těchto oblastech:

1. Prevence zranění

Dodaná hydratace skrze technologii NANO CellCare působí na tělo preventivně a snižuje riziko zranění kloubů a měkkých tkání či jiných komplikací. Kombinací vašich terapeutických procedur s technologií NANO CellCare se vaše tělo stane silnějším a přirozeně vitálnějším.

2. Poranění šlach, kloubů a svalů

Technologie NANO CellCare výrazně snižuje délku hojení těchto zranění tím, že sníží projevy zánětlivých v okolí traumatu. Dále na sebe díky kyselině hyaluronové naváže velké množství vody, zvýší rovněž produkci elastinu a kolagenu, což podpoří elasticitu poškozené tkáně.

3. Regenerace

Kyselina hyaluronová umí navázat obrovské množství vody. Použití technologie NANO CellCare proto dopřává vašim buňkám potřebnou hydrataci, kterou po náročném výkonu potřebuje. Technologie NANO CellCare pomáhá tělu regenerovat postižená místa na buněčné úrovni, což vytváří dlouhodobý účinek. Buďte připraveni na další špičkový výkon dříve než ostatní a dejte vašemu tělu možnost využít jeho plný potenciál.

4. Stres a nespavost

Zvýšené nervové vypětí a stres před důležitým sportovním výkonem může velmi negativně ovlivnit váš výkon. Použitím technologie NANO CellCare tak snížíte stresové napětí těla, což vede mj. i ke kvalitnějšímu spánku.